Gallery
Ventilatie
Ventilatie
Warmtepompen
Warmtepompen
Sanitair
Sanitair
Gascondensatie
Gascondensatie
Zonneboiler
Zonneboiler
CV-haarden
CV-haarden
Zonnepanelen
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Sanitair en Wellness

De voorziening van leidingwater, putwater en het verwarmen van water is in elke verblijfplaats een absolute noodzaak. Tegenwoordig is de watervoorziening, alsook de afvoer van vuil water onderhevig aan strenge reglementering. Wij bespreken met u de strategie van de waterdistributie en zorgen voor een optimaal comfort. Na de installatie volgt de keuring, die nagaat of uw installatie conform is. Wij garanderen u een vakkundige installatie en een positief keuringsverslag!

 

De verwarming van sanitair warm water kan geïntegreerd zijn op uw verwarmingsinstallatie. Daarnaast zijn er ook ecologische alternatieven zoals de zonneboiler en de warmtepompboiler. De zonneboiler haalt energie van de zon. De warmtepompboiler recupereert verloren omgevingswarmte of buitenwarmte.

 

Ook voor de afwerking van uw badkamer en inrichting van uw wellness-riumte kunt u bij ons terecht. Al dan niet met een professioneel ontworpen interieur-concept, als dan niet met de uitvoering ervan.

 

Warmtepompboiler

   

Een ecologisch alternatief voor de bereiding van sanitair warm water is de warmtepompboiler. De warmtepompboiler recupereert verloren omgevingswarmte of buitenwarmte. Slechts 25% van de nodige energie is elektrische energie. De overige 75% wordt uit de omgevingslucht of buitenlucht gehaald! Deze boiler is dus maar liefst 4 keer zuiniger in vergelijking met bijvoorbeeld een klassieke elektrische boiler!

 

Een bijkomend voordeel van de warmtepompboiler: In de zomer kan de verwarmingsketel worden uitgescahkeld, wat op zich al een aanzienlijke energiebesparing oplevert!

 

Haal duurzame energie in huis!

 

Meer informatie?

Vrijblijvende prijsofferte?

Contacteer ons nu!

 

Van Neste GES
Brugseweg 253
BE-8920 Poelkapelle


T +32 57 36 96 36
M +32 476 41 05 90 
    +32 474 56 96 10
info@vanneste-ges.be

Like ons op Facebook

 
To Top