Gallery
Ventilatie
Ventilatie
Warmtepompen
Warmtepompen
Sanitair
Sanitair
Gascondensatie
Gascondensatie
Zonneboiler
Zonneboiler
CV-haarden
CV-haarden
Zonnepanelen
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Verwarming

Elke woning heeft nood aan verwarming. Wanneer een keuze moet worden gemaakt voor een verwarmingstoestel, dan is het jaarlijks energieverbruik - met de daaraan verbonden kost - een bepalende factor. Daarnaast zijn lage onderhoudskosten, veiligheid, milieuvriendelijkheid en een lange levensduur van het toestel ook belanrijke aspecten.We helpen u graag bij de keuze van het juiste toetstel. Afhankelijk van uw persoonlijke noden en budget, werken we graag een voorstel voor u uit. 

 

Wij bieden verschillende soorten verwarming aan. Gebruik het navigatievenster links, om kennis te maken met ons verwarmingsaanbod.

 

Hoe kunnen we zelf instaan voor de verwarming van onze woning?

 

Energiebronnen zoals aardgas en stookolie kunnen we helaas zelf niet opwekken. U kan echter wel zelf instaan voor het produceren van uw eigen energie door middel van fotovoltaïsche zonnepanelen en/of een warmtepomp. Door gebruik te maken van een warmtepomp, die elektrisch wordt aangedreven en zeer weinig verbruikt, kunnen we volledig instaan voor onze eigen energiebehoefte: elektriciteitsverbruik, woningverwarming en bereiding van sanitair warm water!

 

Contacteer ons nu voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

 

CV-haard

Ook de CV-haarden zijn in opmars. Gezellige stralingswarmte en recuperatie van de restwarmte. Warmte die bij klassieke haarden grotendeels via de schouw verloren gaat, wordt grecupereerd. Een CV-haard is uitgerust met een warmtewisselaar die de warmte transporteert naar uw centrale verwarming en/of eventueel instaat voor het verwarmen van sanitair warm water. Een CV-haard wordt meestal gecombineerd met een hoofdverwarming (ketel of warmtepomp).

 

green design by dru - concept

U kan bij ons terecht voor de installatie van voorzet- of inbouwhaarden. Al dan niet met een professioneel ontworpen interieur-concept, als dan niet met de uitvoering ervan.

Gasverwarming

 

Wij zijn erkend installateur voor het plaatsen van gasverwarming (aardgas, propaan of butaan). Het meest budgetvriendelijke verwarmingstoestel en tevens het meest geplaatste toestel is een gascondensatieketel.

 

Geen aardgas in de straat? Geen nood! Wij zijn ook erkend om uw ketel op propaangas  te laten werken.

 

Gascondensatieketel

Een modern huis wil onbeperkt en op elk moment verwarming en warm water. Maar het prijskaartje dreigt soms aardig op te lopen. Energie wordt immers steeds schaarster en duurder. Daarom bieden we ketels aan dei een maximaal comfort en hoge betrouwbaarheid combineren met een zuinige en milieuvriendelijke werking. De condensatieketels beantwoorden vandaag het best aan deze eis en verbruiken aanzienlijk minder dan de klassieke verwarmingsketels. Een condensatieketel recupereert immers de warmte die aanwezig is in de waterdamp van de verbrandingsgassen en zet die om in bruikbare warmte.Bij de klassieke ketel gaat deze verloren. Zo bespaart u liefst tot 35% op de stookkosten én u bewijst het milieu een 'schone" dienst. 

 

Bijna alle cv-ketels die nu geplaatst worden zijn trouwens condensatieketels. Een cv-ketel van ouder dan 20 jaar vervangt u trouwens bent door een condensatieketel. 

 

Het plaatsen van een condensatieketel kan snel en eenvoudig gebeuren. 

Warmtepomp

Een actueel en ecologisch alternatief voor uw verwarming is de warmtepomp. Een warmtepomp haalt ongeveer 75% warmte uit de natuur (lucht of bodem). De overige warmte komt van de elektrisch aangedreven compressor. Meteen ook een belangrijke troef, want zodoende kunt u met behulp van zonnepanelen volledig instaan voor al uw benodigde energie!

 

Wij zien steeds meer belangstelling voor het warmtepomp-alternatief en nemen aan dat dit de verwarming van de toekomst wordt.

 

 

 

 
Haal duurzame energie in huis!

 

Meer informatie?

Vrijblijvende prijsofferte?

Contacteer ons nu!

 

Van Neste GES
Brugseweg 253
BE-8920 Poelkapelle


T +32 57 36 96 36
M +32 476 41 05 90 
    +32 474 56 96 10
info@vanneste-ges.be

Like ons op Facebook

 
To Top