Home
 
Gallery
Ventilatie
Ventilatie
Warmtepompen
Warmtepompen
Sanitair
Sanitair
Gascondensatie
Gascondensatie
Zonneboiler
Zonneboiler
CV-haarden
CV-haarden
Zonnepanelen
Zonnepanelen
Vloerverwarming
Vloerverwarming

Welkom

Vanneste Green Energy Solutions (GES) is een familiebedrijf dat 20 jaar geleden werd opgericht. Ons bedrijf biedt oplossingen voor de technieken van uw bouwproject, van ontwerp tot uitvoering. Wij installeren onder meer:

 

 

De nadruk ligt steeds op duurzaamheid en een laag energieverbruik. De investering wordt afgestemd op uw budget. We streven er naar uw jaarlijkse energiekosten zo laag mogelijk te houden!

 

Wenst u nog verder uw energiekosten te verlagen? Dat kan door zelf energie op te wekken. U kan bij ons terecht voor de plaatsing van een zonneboiler en zonnepanelen.

 

Wij hebben een ruime waaier aan kennis en ervaring opgebouwd. Bovendien zorgen we voor permanente bijscholing binnen ons bedrijf. Op deze manier zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technologie en wetgeving!

 

 

BOUWEN OF VERBOUWEN IN VERTROUWEN

 

We beseffen dat u op het punt staat een belangrijke investering te maken. Budget is daarbij een belangrijke factor, waar we de nodige aandacht aan besteden. Daarnaast zijn de aanspreekbaarheid van de aannemer, alsook zekerheden omtrent vakkundige installatie en een goede service na verkoop, eveneens belangrijke aspecten.

 

De zaakvoerders Frank en Maarten Van Neste volgen uw project op van A tot Z: van planning tot uitvoering en service na verkoop. Op die manier staan we garant voor verantwoordelijkheid en kwaliteit.

 

 

Productkennis, kwaliteit en service zijn onze troeven, klantentevredenheid onze missie !

 

Haal duurzame energie in huis!

 

Meer informatie?

Vrijblijvende prijsofferte?

Contacteer ons nu!

 

Van Neste GES
Brugseweg 253
BE-8920 Poelkapelle


T +32 57 36 96 36
M +32 476 41 05 90 
    +32 474 56 96 10
info@vanneste-ges.be

Like ons op Facebook

 
To Top